Keskustelut Forums Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#50674
Kanaemo-80
Osallistuja

Kiitos ajatusten jakamisesta! Tosiaan huomenna aamulla saan jutella leikkaavan kirurgin kanssa jolloin selviää monta asiaa… Tosin se imusolmukkeiden vastaus jännittää vielä, mulle sanottiin että kestää n 1 kk, mutta hienoa on jos vastaus jo aiemmin tulisi! Join ekan satsin phosphoral-litkua, olipa siinä maulla heitetty…kammottavaa tavaraa! Mun kasvain on n.20 cm peräaukosta joten aika alhaalla….

Salamatkustaja: lapseni ovat 16, 11 ja 4-vuotiaita. Vanhimmalle kerroin pääpiirteittäin mutta positiivisella soundilla. Keskimmäiselle en uskaltanut sanoa sanaa ”syöpä”, puhuin kikkareesta pyllyssä joka pitää leikata pois…. Pienimmälle vähän samaa rataa: äitillä on pipi joka pitää sairaalassa hoitaa pois.

En kovin taikauskoinen ole, mutta en saa mielestäni selkeää unta, jonka viimeyönä näin. Paikalla oli koko perheeni, äitini järjesti yllätyssynttärit 82 vuotiaalle mummolleni. Hän oli järjestänyt purjeveneellä matkan johonkin saareen jossa käärme veti meitä matkalaisia valjakossa. Kun pääsimme määränpäähän, tämä meitä kuljettanut käärme puri veljeäni. Mitäköhän tuo symboloi?