Keskustelut Forums Yleistä syövästä Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä" Vastaa viestiketjuun: Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä"

#50884
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Moro vaan kaikille.

Kiva idea tämä sitä sun tätä on. Tässä sitä tulee.
Tämän kevään suuri idea on laittaa mökille kasvamaan pari luumu puuta. Eivät olleet hinnan kiroissa kun sellaiset paikallisesta marketin kesäpihasta bongattiin.
Ainoa ongelma on että ei siellä mökillä oikein mikään saa kasvaa, jänikset ja peurat pistävät parempiin suihinsa. Eipä noita kasveja ole kauheasti jaksettu suojailla, onpahan ollut eläimillä herkku päivät aina silloin tällöin. Luumupuut tosin ajattelin suojata verkoilla että saavat edes pienen mahdollisuuden kasvaa. Muuten siellä on hankala saada kasvaan mitään, olen yrittänyt saada nurmikkoa kasvamaan, ei onnistunut, apilaa kasvamaan, ei onnistunut. Maaperä kun koostuu seuraavasti: kerros sammalta, pari senttiä multaa sen alla viisi senttiä tuhkaa, pari senttiä multaa sitten hiekka. Ilmeisesti vanhaa metsäpalo aluetta kun tuhka kerros löytyy joka puolelta. No lienee hapanta tai toisin päin, eipä tuosta emännän kanssa olla ressattu. Aina naurettu kun joka kevät myyrät ovat vieneet kukkasipulit. No kyllä me joskus sinne kevät kukkia saadaan.
Sellaisia tänne, jatketaan rupattelua.