Keskustelut Forums Yleistä syövästä Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä" Vastaa viestiketjuun: Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä"

#51514
Myy79
Osallistuja

Heissan Undine ja muut!

Ikävää kuulla, että jollekin oli sanottu noin ilkeästi uimahallissa. Siis, että lapsi saa trauman arvista. Varmasti on tuntunut kurjalta ja kyseiselle henkilölle on ollut shokki sairastua syöpään. Tuollaisessa tilanteessa olisi hyvä kommentoida asiallisesti jotain takaisin. Jos leikkausjäljet on hyvin hoidettuja niin ei luulisi muille kuuluvan käytkö uimassa vai et. Sitäpaitsi liikuntaa suositellaan jo kuntoutumisenkin kannalta ja rintasyöpä tai muilta leikkauspotilailta ei ole kielletty uimahallissa käymistä. Itselläni on myös vatsassa arvet ja onhan ne näkyviä, kun takana on yksi isompi avoleikkaus ja tähystys eli vatsassani on 1 iso 15 cm viilto ja tähystyksen jäljiltä pieniä reikiä ( 6 kpl) . Kyllä olen kaikesta huolimatta ajatellut kulkea aurinkorannalla tms. Vielä ei ole kokemusta, että reagoivatko ihmiset arpiini jotenkin. Ajattelen kuitenkin, että jos pitää uimisesta niin elämää pitää elää ja käydä uimassa, jos siitä pitää. Toki rintasyöpä on varmasti näkyvämpi kuin oma syöpäni. Näin olen ainakin käsittänyt.

Tiedän, että omassa asuinkunnassani rintasyöpäpotilaat tai joilla on ollut rintasyöpä niin saavat uimahallissa yksityisen tilaussaunan suihkuineen normaalilla kertalipun hinnalla kun vaan mainitsee, että on rintasyöpä. Samalla voi myös vaikka koko perhe tulla mukana ja kaikki kertamaksulla.