Keskustelut Forums Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#51744
Janne76
Osallistuja

Kiitos näistä. Toivottavasti edes se PAD tulisi tänään. Kirran polin sairaanhoitaja on ollut tosi hyvä ja lupasi soitella jahka patologiasta tulee tietoa.

Eilenkin otin Opamoxin ja kyllä on vieläkin hieman tokkurainen olo. Sain tosin nukuttua ihan hyvin. Noustessa ei ollut sellainen olo että olisi uskaltanut auton rattiin. Mutta jo tässä puolen tunnin hereilläolon jälkeen on alkanut piristymään. Pitänee vielä kahvia keitellä.

Kotosalla on monenlaista hommaa mihin voi yrittää keskittyä, ei tosin kovin raskaita hommia jaksa eikä tee mieli tehdä. Jos nyt tuonne kasvimaalle saisi vaikka pari penkkiä aurattua ja laitettua edes perunoita maahan.

Tavallaan hyvä kuulla, että on se muillakin ollut tämä epävarmuuden vaihe. Ja olen päässyt harrastustoiminnan kautta yhteyteen ihmiseen jolla todettiin aika vakava paksusuolensyöpä etäpesäkkeineen 2 vuotta sitten. Hän on jo käynyt mm maksaresektiossa ja sytot on toimineet hyvin. Hänellä on hiuksetkin päässä ollut koko ajan. Se jutustelu on kyllä hieman helpottanut, mutta enää ei tiedä että mitä kysyisi häneltä ja niin edelleen.

Pyrin parhaani mukaan kertomaan tänne kuulumisiani. Tykkään kirjoitella, etenkin siltä varalta jos jostain kokemastani on muille hyötyä. Niin paljon olen ongelmiani ratkonut netin avulla, että on syytä antaa välillä takaisinkin. Tähän asti vaan ropleemat on olleet yleensä teknisiä. Toki taisin kirjoitella refluksileikkauksen tiimoilta kokemuksiani jonnekin. Tuo refluksi leikkaus (nissenin fundoplikaatio) tehtiin 2012 ja mahalaukussa oli tuolloinkin hamartooma (löytynyt jo aiemmin gastroskopiassa), siksi mahalaukkua hieman epäiltiin lähteeksi. Vaan viime perjantaina tähystyksessä tuo hamartooma ei näkynyt enää.