Keskustelut Forums Yleistä syövästä Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä" Vastaa viestiketjuun: Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä"

#52284
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Moro vaan.

Tervehdys vaan kaikille, mökkireissua pukkaa vihdosta viimein, viime viikonlopun reissu kuivui tai voisiko sanoa paskoi kasaan. Lähtö aamuna WC:n ovi kävi tiuhaan ja suolisto ruplutti itseään tyhjäksi. Eihän siittä lähdöstä mitään tullut. Sanoinkin emännälle että onhan se mukavaa kun suoli toimii mutta pitääkö sen perkeleen liioitella. Kyllä niin sanotusti potutti, kaikki tavaratkin oli jo pakattu.
No joo, nyt olisi tarkoitus tänään lähteä hakemaan ne luumupuun taimet ja huomenna haudata ne maahan, toivottavasti oikein päin ja tarpeeksi matalaan. Vähän viileää ovat luvanneet mutta eipä tuo haittaa, hiki siinä tulee kun niitä luumupuita sinne kivien sekaan hautaa. Multaakin pitäisi kantaa ylös mäkeen joten kuntoilu päivä tiedossa. Onneksi tiedossa on mukavaa oheis toimintaa, kahvin keittelyä, eväiden syöntiä ja makkaran mutustelua. Täytyy sanoa että odotan huomista kuin kuuta nousevaa, niin moneen kertaan on lähtö peruuntunut milloin mistäkin syystä. Yleisemmin on syynä ollut tämä ihastuttava sää.
No nyt sen sitten näkee onko kukkapenkkiä vai ei. Tiedoitan asiasta myöhemmin.
Mutta eipä tässä kummempia, ensiviikosta pitäisi vihdoin kelien lämmetä jos uskomme säätieteilijää ja mehän uskomme kuin joulupukkiin.