Keskustelut Forums Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#52844
Janne76
Osallistuja

Huomenta vaan tältä aamulta. Mitenkäs kollega-syöpäläiset jaksaa? Jokos maanantaina leikattu PSC on kirjoittelukunnossa?

Nyt olisi sitten ensimmäinen aamu kun otan kortisonia ja pitäisi hieman myöhemmin ottaa tuo pitkävaikutteinen oksikodoni. Somacin taidan ottaa varmuudeksi alle.

Eilen illalla joskus seiskan aikaan otin lyhytvaikutteisen oksikodonin kun tähän lonkkaan särki. No, sitten nukkumaan mennessä nappasin tuon pitkävaikutteisen kuten käsky kuuluu. Ajattelin että se varmaan palvelee hyvin unilääkkeestä. Pöh, nukuin tunnin ja heräilin. Lonkkaan särki, joten nousin ja otin Buranan, odottelin hetken auttaako ja että tuleeko uni. Ei tullut uni, joten totesin parhaaksi käydä nappaamassa Opamoxin. Se auttoikin hyvin ja sain ”pitkät” n 7 tunnin yhtäjaksoiset unet ja vielä vaimon lähdettyä töihin pääsin takaisin pienille nokosille. Ja kas, lonkkasärky on tiessään. Varmaan joku opamoxin relaksoiva vaikutus auttoi.

Ihan pienoista tokkuraisuutta on vielä havaittavissa. Yritän vielä soitella syöpäpolin sairaanhoitajalle ja kysellä että voiko oikeasti opamoxia ja oksikodonia samaan aikaan, kuulostaa näet hieman kovalta satsilta. Ja pari muutakin kyssäriä on. Tosin soittoaika on vasta 12-13, mutta ainakin kirran polin sairaanhoitaja sanoi että voi soitella milloin vain. Ehkä syöpäpoli on erilainen.

Oksikodoni ei siis taida oikein unilääkkeestä käydä. Eilenkin kun kotiin tultua nappasin sen lyhytvaikutteisen, ei nukkumisesta oikein sitten tullut mitään vaikka oli semmoinen fiilis että hyvin pitäisi unen tulla.

Huoh, ja näköjään eilisissä labroissa CRP noin 200. Voikohan aloittaakaan sytoja huomenna..