Keskustelut Forums Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#54054
Janne76
Osallistuja

Moi kaikille.

Eilen asennettiin tuo laskimoportti. Fiilikset on ihan hyvät. Stressiä tulee tuosta maksahommasta, sitä tulee tarkkailtua kakan ja pissan väriä liiankin kanssa. Ja seuraava verikoe on tosiaan vasta keskiviikkona, joten joutuu taas siihen asti kärvistelemään. Kun nyt selviäisi tästä ensimmäisestä kompastuskivestä. Pahinta on odottaminen..

PsC sai hyviä uutisia, mahtavaa 🙂 Ja toivon tsemppiä muillekin. Jäi tässä käymättä ketjun muut viestit läpi.

Mulle annettiin nyt opamoxin tilalle mirtazapinia, mutta en vielä vaihda siihen. Sain myös läjän antibioottia ja monenlaista piti apteekista hakea. Tuommoista kosteuttavaa geeliä laitoin eilen ja imeskelin xylodent-tabuja joita saa apteekista kuivan suun hoitamiseen. Ihan kuin olisi nyt suu parempi kuin aiemmin. Oikeastaan siis kielihän tässä on ollut se huonoin, kun appelsiinimehukin kirvelee. Dexpanthenol-imeskelytabletteja hain myös, eiköhän tämä tästä taas näitten kanssa.

Vasen korva tuntuu menevän tai olevan jotenkin lukossa tai tukossa. Pitää laittaa korvatippoja, jotain siellä varmaan on. Ei se koko aikaa ole lukossa, mutta ärsyttävästi silti.

Kun jotenkin voisi olla stressaamatta. Ruokahalu on onneksi ollut ihan hyvä.

Hieno päivä olisi tehdä jotain ulkona. Mutta kun on eilen tuo portti vasta laitettu, ei tässä kovin paljoa voi puuhastella. Ja jos meinaa ulkona olla, pitää tuota vahvaa aurinkosuojarasvaakin laitella.