Keskustelut Forums Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#54454
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Moro vaan kaikille.

Täällä sitä jaksellaan hyvin, lomat on edennyt kivasti ja puuhaa riittää. Ensiviikolla onkin taas CT-kuvat jotta nähdään missä mennään. No sittenpä näkee.

Näyttää sinulla Janne olevan melko samansorttiset myrkyt mitä itse sain. Itsellä meni Setuksimabi, oksaliplatiini, fluororasil ja kalsiumfolinaatti, oireita oli myös suu ongelmat, ihooireet. Setuksimabi aiheutti niin sanotun ruusuaknen joka olikin välillä tosi pahana, helpottui jonkin verran kun aloin kayttämään öljyä sisältävää saippuaa. Ihon rasvaus pahensi minulla iho oireita. Antibioottia kanssa popsin kokoajan aiheutti valtavan närästyksen jolloin vaihdettiin toiseen joka sitten oli parenpi.
Suu ongelmat olivat välillä pahat, sain valkoisia rakkuloita suun täyteen ja kieli oli kuin poltettu. Helpotuksena käytin oliiviöljyllä purskuttelua. Sitten lääkäri neuvoi lisäämään oliiviöljyn sekaan sitruunasta puristettua mehua, auttaa kuulemma parhaiten sitruunan antibioottisten aineiden takia. Ehdinkin sitä kokeileen pari tippa kertaa ja oireet kyllä tuntuivat olevan lievempiä.
Mukava kuulla että haittavaikutukset ovat lieviä, itsellä sama homma eikä ne hirveästi pahentuneet hoitojen edetessä.

Eipä tässä nyt sitten muuta kuin Hyvää Juhannusta kaikille, syödään ja juhlitaan voinnin mukaan.