Keskustelut Forums Yleistä syövästä Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä" Vastaa viestiketjuun: Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä"

#54674
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Heipä taas kaikille.

Juhannukset on nyt vietetty ja hengissä ollaan, en saanut vatsaa halkeamaan vaikka yritys oli kova.
Mutta sitten viikon tarinaan.
Tilasin tuossa reilu viikko sitten parista firmasta osia skootteriin, molemmat lähtivät postin matkaan 19.6. Tampereelle lajitteluun saapuivat 20.6.
Paketti 1 saavutti Tampereen klo 10:00 ja paketti 2 saapui klo 12:00. Iltapäivällä noin klo 16:00 tuli ilmoitus että paketti 2 olisi noudettavissa paikallisesta postitoimipisteestä.
Tänään on 26.6 ja paketti 1 seikkailee edelleen Tampereen lajittelussa. Täytyy sanoa että suurta kummastusta herättää se että mitä on sattunutkaan paketille 1.

Liekkö mokoma jäänyt trukin runnomaksi ja on nyt jossain korjattavana tai sitten pudonnut rullakoiden taakse hukkaan ja siellä orpona odottaa että joku löytäisi. Vai olisiko jäänyt kiertämään kehää liukuhihnoilla. Ehkä paketti päätti lähteä Juhannuksen viettoon eikä ole vieläkään löytänyt takaisin. Jos satutte törmäämään eksyneeseen pakettiin niin neuvotteko takaisin Tampereelle ja sanotte että kotona jo odotetaan kovasti.
No laitoin tänään kyselyn postille että missä paketti luuraa, toivottavasti löytävät.

Tälläisiä tänne tänään.