Keskustelut Forums Yleistä syövästä Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä" Vastaa viestiketjuun: Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä"

#54694
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Moro vaan Miska

Kuvaukset on nyt keskiviikkona ja perjantaina saan tulokset, palaan silloin asiaan.

Postilta tuli aamulla vastaus, olivat kyselleet lähipostista pakettia. Niin olin jo minäkin ja tiesin että ei paketti parka ollut sinne päässyt. Kehottivat olemaan yhteydessä myyjään, olin jo senkin tehnyt.
Voi paketti parka jos on hörhön kynsiin joutunut, mitä kaikkea se onkaan joutunut kestämään. No skootteri joutuu nyt seisomaan pihassa purettuna, se tässä vähän jurppii kun ei pääse kylille cruisaileen.
Olisin kyllä kaivannut postilta vähän tanakampaa suhtautumista, kuten käynnistämme tutkinnan kuka lajittelussa on pakettia käpistellyt ja kuulusteluja luvassa koko henkilökunnalle 😉

No sattuuhan näitä, tulipahan nyt jotain mielenkiintoista meidänkin elämään kun seurailee paketin edesottamuksia. Onni on se että paketti oli tulossa postiennakolla joten rahaa ei palanut.
Meille tänne korpikuusen alle tulee posti klo 17-20. Se vaikeuttaa hieman tuota asian selvittelyä kun kaikki on paikat kiinni ennenkuin saa tietää onko postia tullut.
Mutta nyt pitää soitella sinne firmaan että mitäs seuraavaksi tehdään.
Tälläistä tänne, kirjoitellaan.