Keskustelut Forums Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#54724
Janne76
Osallistuja

Kirsimarille pahoittelut diagnoosistasi, voimia. Itsellänikin on aika tuore tapaus.

Tänään alkoi toinen hoitosykli. Nyt olen kotona infuusiopumpun kanssa. Eipä tässä ihmeempiä. Naama kukkii. Ehkä hintsun verran kylmä tuntuu tänään kylmemmältä, mutta en oikein osaa sanoa. Iho vissiin kuivaa kun aina silloin tällöin kutittaa sieltä sun täältä, tuskin kutitus bilirubiinista johtuu kun eilisissä labroissa oli bilirubiini 26 eli melkein normaalin rajoissa.

Mut joo, tosiaan kyllä tuntuu että olisin vanhentunut kovasti, ei sille vaan voi mitään että tää pistää koville henkisesti etenkin. Mutta nyt viimeisen viikon aikana olen kyllä saanut hyvin mielen muualle ja voinut hyvin. Toivottavasti jatkuu vaan. Projekteja on monta vielä tehtävänä ja tekeminen ei lopu. Tosin nyt ei pumpun kanssa kovin ihmeitä kannata ruveta kikkailemaan.

Seuraava jännäyksen paikka taitaa sitten olla se ensimmäinen seurantakuvaus/tmv missä katsotaan tehoaako hoito. Siihen on varmaan vielä pari kuukautta.

Flunssan sain vielä vaivoikseni. Vaimolle tuli lentsu kun pääsi lomalle ja on nyt jo paranemassa. Sitten se tietysti iski minuun. Ei auta kuin kärsiä lentsu pois.

Toivottavasti kelit alkaisi paranemaan!