Keskustelut Forums Yleistä syövästä Pääntyhjennystä Vastaa viestiketjuun: Pääntyhjennystä

#55244
Miska
Osallistuja

Heippat Kesanto,

Esimmäiseksi haluaisin sanoa, kun luin muutaman kirjoituksesi, että et todellakaan ärsytä ketään. Jos sellainen ärsyyntynyt täältä löytyisi on hän eksynyt ihan väärälle foorumille..
Ja sitten tämän hetkisiin asioihisi. Jo nyt on hieman liikaa lastattu yhden ihmisen hartioille samalla kertaa. Läheisesi parantumaton sattui kyllä todelliseen saumaan, kun itsekin olet vielä herkilllä. Olet kyllä vahvantuntuista tekoa ajatuksinesi,
Joten toivon mukaan ainakin, pärjäät oman osuuteesi takaisin terveeseen elämään, mutta…toisen suhteen saattaa seurata surullinen aika. Siitä olen tosi onneton puolestasi.
Olen ihmeeksenikin huomannut, että täällä tulee elettyä vertaisten sattumuksia jopa niin, että ne seuraavat peruspäivän
keskelle ja siinä jotain puuhastellessa taas mietityttää. Nämä ihmiset vaan jäävät mieleen ja tuntuvat kumman läheisiltä, jossain kohtaa hetken kuvittelin, että asutaankin ihan nurkan takana.
Kesanto, on kuitenkin hyvä, että kirjoitelet tuntojasi tänne, jonnekin on ehdottomasti hyvä purkatua, ettei vaivu ihan epätoivoon. Ei pysty paljon muuhun, kuin toivottamaan nyt sinulle jaksamista (fraasi), mutta myös sen vahvuuden pitämistä, minkä olet osoittanut itsestäsi löytyvän… -Miska