Keskustelut Forums Yleistä syövästä Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä" Vastaa viestiketjuun: Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä"

#55534
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Moron vaan kaikille.

Pyörä kelit saapuivat vihdoinkin, yksi 9 kilometrin ja yksi 5 kilometrin lenkki takana, lihakset yllättävän hyvässä kunnossa, eivät tulleet kipeäksi. Voiman puute ja hapen saanti suurimmat onglmat mutta onneksi ne helpottuu nopeasti. Täytyy vaan toivoa että kelejä piisaa, tänään on sohvan kulutus päivä eli lepoa lihaksille. On aina ongelma tuo lämpö kun omistan erittäin kylmän/vedon arat niskalihakset. Pitää olla vähintään 22 lämmintä ennenkuin viitsin lähteä pyöräileen, sunnuntaina oli 20 astetta ja näytti muilla kulkijoilla olevan hauskaa kun pyyhälsin menemään flees takki päällä. Muut siellä paaahtoivat menemään shortsit ja t-paita päällä. Minkäs tekee.

Mopo se käy ja kukkuu hyvin, ympäri kyliä pörrännyt. Mukava tapa katsella paikkoja, paljon helpompaa katsella maisemia kuin autolla. Kyllä hymyilytti kun kävin tankkaamassa, olen sillä paljon pörrännyt ja joutuihan sinne 1,5L tankkaan. Maksoi 2,3Eeroo. Laskeskelin että noin 50 km ajellut. Heh halpaa hupia.

Matkakuume alkaa jo vaivaamaan, kaksiviikkoa lähtöön. Kivaa matkan valmistelu touhua tiedossa siis.

Jahan pannaas päivänmietelause: Nauttikaa sillä elämä on liian lyhyt kaiken murehtimiseen.

Iloisia kesähetkiä kaikille.