Keskustelut Forums Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#56944
Nea
Osallistuja

Hirmusesti ootte taas kirjoitelleet.

Irinotekaania annettiin sen takia kun oksaaliplatina aiheutti sen verran vaikeita sivuoireita, että jos olisi ollut helpompi hoitona kestää. Mutta sitten päädyttiin kuitenkin palata platinaan ainakin loppujen hoitojen osalta, kun ei se irinotekaanikaan hyvä ollut, tai mainittavasti parempi. Laskimoporttia ei ole, niin tiputukset siis tulee ihan vaan suoraan suoneen kahtena peräkkäisenä päivänä, eli ei ole pumppuhoitona se fluoro ollenkaan.

Ja voi apua tuo sinun rasvaripuli, ei kuulosta yhtään mukavalta kärvistellä tuollaisen kanssa. Voin kokemuksesta kertoa, että avanteen fuskaaminen yllättäen on kanssa omaa kokemusluokkaa, että saapi sitten siivoilla jälkikäteen. Toivon kovasti, että se helpottaisi ja uloste olisi ns. normaalia sullakin. Keholle tosin on vaikea mitään tehdä, jos se ei halua toimia kunnolla normaalisti.

Kävin tässä pari päivää nyt olemassakin ihan osastolla taas, kun ei tää pää kestänyt olla kotona. Juteltua tuli paljon psykopuolen ihmisten kanssa, ja jotenkin vain tuntuu, että hirveen vaikea purkaa näitä tuntoja siten, että siitä jäisi itselle sellainen fiilis että siitä on hyötyä. Mutta kaipa tässä pitää vaan jatkaa sen hoitajan tapaamista ja toivoa että alitajuntaa se helpottaa vaikka suoranaista helpotuksen tunnetta ei tulekaan. Koitan kovasti nyt kotona tsempata, että jaksaa olla kotona ensi viikon hoitoihin asti ettei nyt tulisi mitään muuta ennen sitä.

Ehdottomasti kannattaa pitää oirepäiväkirjaa! Helpottaa jälkikäteen tosi paljon kun voi tsekata että millaiset olot on ollut viime hoidon yhteydessä samassa vaiheessa. Mulla ei tuu ihan kirjoitettua joka päivä, mutta aina kun muistaa ja jaksaa niin tulee pidettyä kirjaa, että voi sitten myöhemmin katsoa, että missä kunnossa on ollut. Jos et oo vielä pitänyt, niin nyt on hyvä aika aloittaa.