Keskustelut Forums Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#57674
Kaarina
Osallistuja

Hei kaikki!
Uusi olen minäkin, kuten Hanna. Olen jonkin aikaa lukenut mielenkiinnolla tätä keskustelua ja paljon saanut sellaista tietoa, mitä ei muualta näytä löytyvän. Kiitos kaikille. Minut leikattiin elokuun alussa – piipaa-autolla mentiin päivystykseen, vaikkei sentään piipaata käytetty. Avoleikkauksena poistettiin 45 cm paksusuolesta ja 18 imusolmuketta, joista yhdestä löydettiin etäpesäke. Keuhkoista ja maksasta ei löytynyt, vaikka leikkauksen jälkeisessä lausunnossa puhuttiin jostain maksan harventumasta. Ontologi sanoi, että voisin pelkillä tableteillakin mennä, mutta hän suosittelee puolen vuoden Xelox-hoitoa eli taisteluun käymistä koko tykistöllä.
Viime keskiviikkona oli eka tiputus ja kylmäoireet alkoivat heti samana päivänä. Torstaina oli pohkeet kipeet, mutta muuten oli ihan jees lauantaihin saakka. Sunnuntaina alkoi etominen, kaikki alkoi tuntua vastemieliseltä ja hirveesti väsytti. Illalla pakko jotain syödä, jotta voisi ottaa ne tabut. Keksin kokeilla Jaffaa ja se vähän auttoi, että sain syötyä banaanin.
Onkohan mitään toivoa, että etova olo joskus lakkais. Edes kahvia en pysty juomaan, hedelmät menee ja jugurtti ja puoliväkisin sitten muu ruoka. Polille, kun soitin, niin suositteli ottamaan Temestaa – mutta kun autollakin pitäis päästä liikkumaan.
Voimia kaikille!