Keskustelut Forums Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#57854
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Moro vaan Janne ja muut.

Täällähän sitä porskutellaan ja odotellaan hoitojen alkua. Olen kirjoitellut tuonne Kroonikkopuolelle kuulumisia.

Kyllä sinä Janne olet oikein lukenut siittä että Tetralysalin lääkkeen oton jälkeen ei saa mennä heti nukkumaan. En muista oliko se tunti vai enemmän, johtuen juuri siittä että vaarana on että makuulla lääkkeen ja vatsahappojen seos voi valua ruokatorveen ja vaurioittaa sitä. Tuttua hommaa tuo ruoka-aikojen kanssa pelaaminen.

Huomenna olisi nyt ensimmäinen tippapäivä melkein puoleen vuoteen, kasvaimia on taas ilmaantunut ja niitä käydään hävittämään. Piti jo aloittaa myrkyttely Elokuun puolessa välissä mutta se on siirtynyt kun kirurgit alkoivat pohtia kasvainten polttamis mahdollisuutta maksasta ja sydänkin tossa reistaili. Sydän hommat piti tutkia että eivät ole hoidoista johtuvia kun tuo Fluororasiili lääke on kuulemma sydäntoksiininen. No ei ollut lääkkeistä johtuvaa. Ei se oikein selvinnyt miksi se renasi mutta nyt sekin on kunnossa. Vielä olisi maksan ultraääni tutkimus ennenkun kirurgit päättävät mitä sen kanssa tehdään.

Eipä tänne oikein muuta kuulu, saa nähdä törmäänkö Tapolan Merviin tuolla TAYS:illa.
Täytyy sanoa että on huvittanut kovasti tämä lääkityksen aloitus, ei meinaa millään onnistua, ei millään, kaikenlaisissa sydänkokeissa on saanut käydä. Täytyy sanoa että ei ole aika käynyt pitkäksi.

Nyt sitä on muutakin mukavaa toimintaa tiedossa, olisi tuossa kuun vaihteessa muutto edessä, ensimmäistä kertaa pääsee asumaan maan tasalle ja olisi oikein takapihakin. Täytyy varmaan nyt syksyllä piilotella kukkasipuleita maahan, pääsee sitten keväällä nauttimaan kukkasista. Ellei sitten nälkäiset myyrät käy gourmee aterialla.

Mutta eipä muuta kun jatketaan mukavan syksyn viettoa.