Keskustelut Forums Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#59201
Erna
Osallistuja

Hei kaikki. Minunkin vuoroni päivittää kuulumisia. Edelleen temuilen nöiden neurop. kipujen kanssa. Kokeilussa oli Temgesic ja se kokeilu loppu kun ei auttanu yhtää näihin kipuihin. Nyt menee sit koleiluna Cymbalta… Ja ihottumiakin jo tuli, että saattaa olla lyhyt tääki kokeilu. Työterveyslääkäri kirjoitti uuden b-lausunnon ja pistin ite kelaan koonnin eri lääkärien epikriiseistä ja tt-hoitajan työkyky tarkastuksesta (työkyky huono) ja kappas vaan… Niin meni hakemukset läpi niin Kelassa kuin Kevassakin. Teen nyt sit osa-aikatyötä ens vuoden loppuun ja saan Kevasta sit osakuntoutusrahaa. Huh.
Juu, aina kun jotain kohtaa kolottaa, kuvittelee sitä ensimmäisenä, että syöpähän se siellä… Minunkin oikean polven kivun taustalla kun olikin kuluma, eikä syöpä niinkuin luulin… Näin se vaan menee, että kerran kun on syöpä-diagnoosin saanut, kuvittelee/luulee sitä aina kaikkia uusia oireita syövän aiheuttamiksi.
Janne ja Nea, kovin surullista oli lukea teidän päivityksiä. Olenkin tässä usein miettinyt mitä teille kuuluu… Toivottavasti molempien sairauksille löytyy sellainen lääkeyhdistelmä, mikä puree ja pääsette nauttimaan elämästänne. Todella urheita olette molemmat! Että voimia teille ja meille kaikille! Sama sairaus kuitenkin kaikilla meillä ja se jos mikä, on meitä kaikkia vahvistanut! Ei luovuteta, eihän?