Keskustelut Forums Yleistä syövästä Pääntyhjennystä Vastaa viestiketjuun: Pääntyhjennystä

#60211
hanna66
Osallistuja

Hei
Tänne on hyvä palata aina, ja sitä tapahtuu usein, kun tuntuu, että kaikki kaatuu päälle. Kyllä se vaan on niin, että ihan täysin tätä kaikkea sairauden mukanaan tuomaa myllerrystä pystyy ymmärtämään vain toinen samaa läpikäyvä.
Tänään piti ”nostaa kädet pystyyn” ja todeta, että nyt on otettava taukoa töistä. Kahden viikon lääkejakso päättyi ja olo tosi väsynyt ja vatsa sekaisin. Menin aamulla töihin, mutta sitten huomasin, ettei siitä mitään tule. Lääkäri suhtautui tosi ymmärtäväisesti ja kirjoitti heti loppuviikon sairauslomaa. Pitempäänkin olisi kirjoittanut, mutta itse arvioin olon kohenevan jo viikossa. Saa nähdä kuinka käy. Varmasti tähän fyysiseen pahoinvointiin vaikuttaa sekin, etten ole osannut ”tyhjentää päätäni kuin tänne” ja yhdelle läheiselle. Häntäkään en viitsi koko ajan vaivata, joten paljon p… tuolla pääkopassa.
Tämän viikon aion ottaa ihan rauhallisesti enkä aseta mitään tavoitteita kotihommien tms. suhteen. On vähän paha tapa se, että koko ajan pitäisi jotain hyödyllistä tehdä. Nyt saa siivoukset ja muut kotihommat odottaa. Keskityn itseeni ja lepäilyyn.