Keskustelut Forums Yleistä syövästä Pääntyhjennystä Vastaa viestiketjuun: Pääntyhjennystä

#60741
syopalainen
Osallistuja

Sanoisin että oma elämä muuttui kolmessa sekunnissa täysin.

Toki korjaavia liikkeitä oli tehty jo vähän aikaisemminkin. Kärjistäen sanoin että tähän asti olen ollut ilkeä ja itsekäs ihminen, mutta ensishokista toivottuani heräsi kaksi voimakasta halua: ELÄÄ ja tehdä jotain hyvää.

Oma haiman NET -diagnoosi on vasta 1.5kk vanha. Sytot piti aloittaa eilen, mutta sitä ennen pitää tehdä vähän putkitöitä, jotta saadaan maksa toimimaan kunnolla. Siksipä kirjoitan tätäkin osastolla operaatioon pääsyä odotellen.

Minun tapauksessani eloonjäämismotivaatiota lisää perhe jossa on kolme pientä lasta ja ”unelmieni työpaikka” johon vastikään pääsin. Lisäksi olen haaskannut niin ison osan siivun elämästäni tekemällä huonoja elämänvalintoja, että KUN tästä selvitään, lopputaival on toivottavasti esimerkillinen, enkä hukkaa enää yhtään päivää. Lähinnä tätä voisi kuvailla ”hengelliseksi herätykseksi”, vaikka en mitään uskontoa tunnustakaan.

Terapiamielessä pidän ei-kaupallista blogia (jonka kaikki kulut maksan itse eikä kävijämäärän kasvu tuo minulle mitään etuutta), johon on linkattu Syöpäsäätiön ”Pelastakaa Miehet” -keräys. Keräystavoitteen täyttymiseen taas linkattu hauska tempaus. Mitä suurempi lukijamäärä, sitä helpompi keräystavoite on saada täyteen yrityslahjoittajilta.

Yritän käsitellä tätä riesaani (en ole sairas, minulla on vain syöpä) hurtin huumorin kautta ja tarjota vertaistukea omien kokemusteni ja havaintojeni kautta. Tällainen tulokulma siksi, että aion taistella viimeiseen asti eikä itseni surkuttelu paranna riesaani. Tietenkin on päiviä jolloin on helppo toimia ylevästi näin – ja sitten niitä toisenlaisia. Ihmisiähän tässä ollaan.

Toivottavasti URL:n mainitseminen ei riko foorumin mainostussääntöä.

Tervetuloa vilkaisemaan.
http://syopalainen.fi
https://www.facebook.com/syopalainen.fi/