Keskustelut Forums Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#61501
Viuhka3
Osallistuja

Tervehdys taas! Hanne, Salamatkustaja ja Myy sekä kaikki muutkin palstalaiset, kiitos kovasti tarinoista, vaikka omat ajatukset meneekin tällä hetkellä vuoristorataa, tuo onnellisten tarinoiden lukeminen toivoa ja lohtua. Myös Facebook-ryhmästä on heti välittynyt sellaista lämpöä ja tukea, että sitä on vaikea uskoakaan.

Minunkin syöpäläinen paikallistettiin aluksi tähystyksessä sinne sigmasuoleen, magneetista/rtgstä kuitenkin tuli nyt eilen tarkempaa tietoa ja kysymyksessä onkin peräsuolisyöpä, ja kasvain alkaa tosi matalalla peräsuolessa. Jotain hyvin pieniä löydöksiä, tässä vaiheessa ei tiedä tarkemmin mitä, näyttäisi olevan myös maksassa ja keuhkossa. Matka jatkuu nyt lyhyen sädehoitopätkän jälkeen leikkauspöydälle ja ilmeisesti peräsuoli leikataan pois kokonaan ja tietysti myös tutkimukset jatkuu. Oli melkoinen uutispaketti nieltäväksi, mutta ainakin nyt on edes jotain faktaa tiedossa eikä pelkkää epävarmuutta ja arvailua.

Kiitos toivotuksista, onhan tästä kerrasta tulossa hieman toisenlainen joulu verrattuna aikaisempiin. Hyvänä puolena ehkä ainakin on se, ettei ketään perheessä enää kiinnosta eikä huoleta pätkääkään, onko pölypallot siivottu tai muut ”perinteiset” jouluressiähkyt hoidettu asianmukaisest ennen aattoa 😀 Leppoisaa ja rauhaisaa joulun odotusta meille kaikille 🙂 Ollaan niinkun Ellun kanat ja nautitaan siitä kun se kerran on mahdollista! – Viuhka-